söndag 7 november 2010

Gott och nyttigt

Fisk med kryddig kokossås

4 pers

600g torsk eller sejfilé
1/2 tsk salt
2 vitlöksklyftor
400 ml kokosmjölk
1 1/2 msk finhackad ingefära
2 stänger citrongräs
2 msk fisksås
1 tsk sambal oelek
1-2 färska broccoli
2 röda paprikor
1 röd spansk peppar

Jätte god fiskrätt med massor av smaker
Finhacka vitlök, chili, citrongräs och ingefära
Koka ihop kokosmjölk, ingefära, vitlök, citrongräs, fisksås och sambal oelek i en stor kastrull i 3 min.
Salta och halvera filéerna och lägg ner fisk, broccoli och paprika i kastrullen och låt koka i ca 8 min under lock.
Ät fisken och grönsakerna tillsammans med färskpressad lime som det är eller servera med ris för mer kolhydrater.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar