Fisk med kryddig kokossås
4 pers
600g torsk eller sejfilé
1/2 tsk salt
2 vitlöksklyftor
400 ml kokosmjölk
1 1/2 msk finhackad ingefära
2 stänger citrongräs
2 msk fisksås
1 tsk sambal oelek
1-2 färska broccoli
2 röda paprikor
1 röd spansk peppar
Jätte god fiskrätt med massor av smaker |
Finhacka vitlök, chili, citrongräs och ingefära |
Koka ihop kokosmjölk, ingefära, vitlök, citrongräs, fisksås och sambal oelek i en stor kastrull i 3 min. |
Salta och halvera filéerna och lägg ner fisk, broccoli och paprika i kastrullen och låt koka i ca 8 min under lock. |
Ät fisken och grönsakerna tillsammans med färskpressad lime som det är eller servera med ris för mer kolhydrater. |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar