måndag 25 oktober 2010

Min matdag

Jag älskar mat och vill att alla mina måltider ska smaka riktigt gott. Det finns alldeles för många som tror att maten måste vara mindre god eller till och med äcklig för att vara nyttig.. men åh så fel de har :-) Klart du kan välja att göra äcklig mat men usch så tråkigt det blir och vad mycket svårare du gör det att vara "nyttig". Se till att skapa dina smakupplevelser och njuuut istället!

Dagens frukost blev en grötpudding: 1/2 port havre, råg och linfrögröt med 2 ägg, kanel, 1 dl färska vinbär och 1/2 dl krossade val- para- och pecannötter
Lunchen bestod av köttfärssås och zuccinipasta med pinjenötter
Till middag wokade jag kycklingfilé med vitlök, färsk chili, färsk ingefära, purjolök, paprika, gul lök och sockerärtor
Det mysiga proteinrika kvällsmålet blev en burk laktosfri kvarg mixad med 1,5 dl frusna hallon och blåbär samt 1/2 tsk ekologiskt vaniljpulver. Mmm.. som glass :-)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar